Политика за защита на данните

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ

 

Настоящето описва нашата политика по отношение на личните данни, които събираме от посетителите на нашите страници (наричани по -долу „потребители“).

 

Администраторът на лични данни е PAPER SOLUTION S.A., със седалище на ул. “Стадиоу” 3, Атина-Гърция, данъчен идентификационен номер 094286913 на Данъчната служба на Атина за Societes Anonymes, e-mail: angelo.evgenikos@papercare.gr

 

В рамките на ежедневните дейности на нашата компания и нашия уебсайт, ние обработваме данни относно физически лица, сред които:

 

Клиенти

Посетители на нашия уебсайт

Заинтересовани страни (служители, доставчици)

Нашата компания спазва Общия регламент за защита на данните (2016/679 GDPR на ЕС) и всяко друго европейско и национално законодателство относно защитата на лични данни, електронни съобщения и т.н., и се задължава да гарантира защитата на вашите данни по всяко време:

 

 

Данните се събират за конкретни, ясни и законни цели и не се обработват допълнително по начин, несъвместим с тези цели.

Ние събираме необходимото за всяка цел на обработване на лични данни и ги обработваме законосъобразно, справедливо и по прозрачен начин по отношение на индивидите, за които са тези данни.

Ние се уверяваме, че те са възможно най-точни и актуални и ги запазваме толкова дълго, колкото е необходимо за целите, за които се обработват.

Във всеки случай критерият, който използваме за определяне на периода на съхранение, се основава на и надлежно взема предвид необходимостта от спазване на всички съответни законови изисквания, както и принципа за минимизиране на данните.

Ние обработваме Данните по електронен и ръчен път и предприемаме всички подходящи мерки за защита на личните данни, включително защита срещу неоторизирана или незаконна обработка и срещу случайна загуба, повреда или унищожаване, като използваме подходящи технически или организационни мерки.

Събиране, цел, правно основание за обработка и период от време на съхранение на вашите данни

 

 

 

Данни, които събираме автоматично чрез нашия уебсайт

 

 

Уебсайтът https://www.papercare.co/ използва протокола SSL (Secure Sockets Layer), който използва методи за криптиране на данни, които се обменят между две устройства (най -често компютри), установявайки сигурна връзка между тях чрез интернет, което води до защитата на вашите лични данни.

 

Когато посещавате нашия уебсайт, нашият сървър събира така наречените лог файлове на сървъра и по-конкретно:

 

 

Дата и час на влизане в уебсайта.

Обемът на данните, изпратени в байтове.

Браузърът и операционната система, които сте използвали за достъп до уебсайта.

 

Адресът на интернет протокола при достъп до уебсайта. IP адресът представлява лична информация, заедно с датата и часа на вашето посещение, въпреки че не можем да ви идентифицираме само с тези данни.

 

Правното основание, на база което събираме вашия IP адрес и го съхраняваме в специални файлове (лог файлове), е нашият законен интерес от обработката на тези данни, за да гарантираме сигурността на мрежи, информация и услуги от случайни събития или незаконни или злонамерени действия, които компрометират наличността, автентичността, целостта и поверителността на съхраняваните или предавани данни (напр. мониторинг на атаки „отказ от услуга“), както и нашето законово задължение да осигурим по-сигурна среда за обработка на личните ви данни (параграф 1 (f) и (c) от член 6 на GDPR).

Данните няма да бъдат прехвърляни или използвани по друг начин. Ние обаче си запазваме правото да проверяваме лог файловете на сървъра, ако са установени конкретни признаци на неоторизирана употреба.

 

 

Клиентски данни.

 

 

Когато посещавате нашия бизнес, ние събираме вашите лични данни като пълно име, бащино име, имейл, пощенски адрес, пол, възраст, професия, адрес и всякаква друга информация, свързана с предоставянето на нашите услуги за вас.

 

Целта на обработването на вашите данни е да ви предостави исканите услуги, а правното основание за обработката е изпълнението на договора между нас (пар. 1б от член 6 и параграф 2 от член 9 от GDPR), както и спазването на законовите задължения. Вашите данни се съхраняват за необходимия период от време и може би по -дълго, ако възникнат правни искове.

 

Поясняваме, че нямаме публично достъпен списък с имейл адреси на нашите абонати/потребители. Следователно всички лични данни (напр. имена за достъп и т.н.), които се появяват навсякъде на страниците и услугите на уебсайта на Администратора на данни, са предназначени единствено за осигуряване на работата на съответната услуга и не могат да бъдат използвани от трети страни, без спазване на разпоредбите на законодателството за защита срещу обработване на лични данни, приложимо всеки път. Администраторът на данни действа в съответствие с приложимото законодателство и има за цел да прилага по -добре добрите практики по отношение на интернет. Вашата лична информация се съхранява сигурно, докато сте регистрирани в услуга на администратора на данни и се изтрива след прекратяването по какъвто и да е начин на вашите отношения с администратора на данни.

 

Данните, които събираме по електронната поща и Формата за Контакт

Като част от комуникацията между нас по имейл и чрез Формата за Контакт, ние събираме вашето име, имейл адрес и всяка друга информация, която ни предоставяте. Тези данни се съхраняват и използват изключително и само за изпълнение на вашата заявка. Правното основание за обработването на вашите лични данни е вашето съгласие (параграф 1а от член 6 от GDPR). Вашите данни ще бъдат изтрити след окончателната обработка на нашата комуникация. Това ще стане след приключване на целта и обхвата на нашата комуникация, при условие че няма законови изисквания за съхранение на такива данни.

 

 

Изпращане на бюлетин

След вашето съгласие, ние ще съберем вашия имейл, за да ви изпратим бюлетин с новините за нашата компания и статии, които вероятно ще ви бъдат интересни. Правното основание за обработката е вашето съгласие (параграф 1а от член 6 от GDPR) и имате право да го оттеглите по всяко време.

 

Данни на доставчици

 

За изпълнение на договора между нас, ние събираме данните на нашите доставчици, като пълно име, адрес, данни за контакт, данни за доставка, финансови данни, които ни предоставяте. Правното основание за обработването на вашите данни е изпълнението на договора и спазването на законовите задължения (пар. 1b и c на член 6 от GDPR) и ние ги съхраняваме за период до дванадесет години от последното предоставяне на услуги или според изискванията на данъчното и всяко друго приложимо законодателство.

 

 

Кой има достъп до вашите данни. Прехвърляне на данни.

 

Вашите данни са достъпни за нашите служители, както и за всяко друго лице, упълномощено да обработва вашите данни в процеса на изпълнение на своите задължения. В допълнение, ние си сътрудничим с трети страни, физически или юридически, професионалисти, независими консултанти и т.н., които ни предоставят търговски, професионални или технически услуги (например уеб хостинг, счетоводни услуги, транспортни услуги) за горепосочените цели и подкрепят нашата компания изцяло или отчасти, във връзка с нашите дейности. В този случай такива физически/юридически лица действат като съвместни или независими администратори на данни, обработващи данни или лица, упълномощени да обработват лични данни за същите цели, посочени по -горе, със същите мерки за сигурност и в съответствие с приложимите правни задължения.

Преди третата страна да получи личните данни, ние трябва: (1) да завършим прегледа на поверителността, за да оценим практиките за поверителност и рисковете, свързани с тези трети страни, (2) да получим договорни гаранции от тези трети страни, че личните данни ще бъдат обработвани в съответствие с нашите инструкции и в съответствие с тази политика и приложимото законодателство , че те незабавно ще уведомят нашата компания за всякакви инциденти свързани със Защита или сигурност на личните данни, неспазване на стандартите, изложени в настоящата Политика и действащото законодателство, че ще работят заедно за отстраняване на всеки такъв инцидент, че ще ни съдействат в зачитането правата на лицата, посочени по -долу, и че те ще позволят на администратора на данни да провери тяхната обработка по отношение на спазването на тези изисквания.

 

И накрая, данните могат да бъдат допълнително прехвърлени към публични органи и институции, както и към нашите правни поддръжници (правни и застрахователни компании), за правни цели.

 

В допълнение към горното, данните няма да бъдат разкривани на трети страни, физически или юридически лица и няма да бъдат разпространявани.

Нашата компания не прехвърля лични данни извън ЕС и ако е необходимо (например с цел използване на облачни услуги), това ще стане при условията, посочени в членове 44 и следващите от GDPR, включително след вашето съгласие, прилагането на стандартни договорни клаузи, одобрени от Европейската комисия или в страни, считани за безопасни от Европейската комисия.

 

Използване на бисквитки

 

Ние използваме бисквитки за ефективната работа на уебсайта и за подобряване на вашето сърфиране, както и за по -доброто предоставяне на нашите услуги. Бисквитките са текстови файлове с информация, която уеб сървърът на администратора на данни съхранява на вашия компютър, когато посещавате този сайт. По този начин уебсайтът помни вашите действия и предпочитания за определен период от време, така че да има например персонализиране на онлайн реклами, анализ на трафика или друг статистически анализ и предоставянето на услугите, които сте поискали.

По този начин не е нужно да въвеждате тези предпочитания всеки път, когато посещавате уебсайта или разглеждате неговите страници. Само Администраторът на данни и неговите специално упълномощени сътрудници имат достъп до всяка информация относно бисквитките.

 

Можете да проверявате и/или изтривате бисквитки според вашите желания. Подробности могат да бъдат намерени на уебсайта: aboutcookies.org. В случай, че решите да деактивирате бисквитките на уебсайта https://www.papercare.co/, функционалността на някои страници може да бъде загубена или намалена.

 

Вижте тук кои бисквитки използваме:

 

Допълнителна информация за използването и управлението на бисквитките на уебсайта може да бъде намерена на следните сайтове:

 

По отношение на бисквитките и тяхното управление:

http://www.aboutcookies.org/default.aspx

http://www.whatarecookies.com/

 

По отношение на политиките на Google:

https://www.google.com/about/company/user-consent-policy.html

https://www.google.com/policies/technologies/cookies/

http://www.google.com/intl/el/policies/privacy/partners/

 

Сигурност и интегритет на данните

 

Администраторът на данни прилага разумни политики и процедури за техническа и организационна сигурност с цел защита на личните данни и информация от загуба, злоупотреба, промяна или унищожаване.

Освен това се опитваме да гарантираме, че достъпът до вашите лични данни е ограничен до тези, които трябва да са наясно с тях. Тези, които имат достъп до данните, са длъжни да пазят поверителността на тези данни.

Моля, обърнете внимание, че предаването на информация по интернет не е напълно сигурно. Въпреки че полагаме всички усилия да защитим вашите лични данни, не можем да гарантираме сигурността на данните, предавани от нашия уебсайт. След като получим вашите данни, ще приложим строги процедури и функции за сигурност, за да се опитаме да предотвратим неоторизиран достъп

 

Ние полагаме всички разумни усилия да съхраняваме личните данни, които събираме от вас, само за периода, за който се нуждаем от тези данни за целите, за които са били събрани, или докато не бъде поискано изтриването им (ако това се случи по -рано), освен ако не продължим да съхраняваме в съответствие с приложимото законодателство.

Линкове към други сайтове

 

Нашият уебсайт може да съдържа връзки към други уебсайтове, регулирани от други декларации за поверителност, чието съдържание може да се различава от настоящата Декларация за поверителност. Моля, прегледайте политиката за поверителност на всеки уебсайт, който посещавате, преди да изпратите лични данни. Въпреки че се опитваме да предоставяме връзки само към сайтове, които споделят нашите високи стандарти и зачитане на поверителността, ние не носим отговорност за съдържанието, сигурността или практиките за поверителност на други уебсайтове.

 

Данни на малолетни лица

 

Ако трябва да обработим данни на непълнолетни (напр. данни на непълнолетни пациенти), т.е. според GDPR, тези, които не са навършили 15 -годишна възраст, обработката се извършва само след писменото и изрично съгласие на лицата, които имат родителска отговорност за непълнолетния. Във всеки случай полагаме разумни усилия да проверим дали съгласието е предоставено или одобрено от лицето, което действително носи родителска отговорност за детето, чрез проверка на самоличността и всяка друга налична информация.

 

Права на субектите на данни

Можете да се свържете с нас по пощата или по електронната поща на адресите, посочени в параграф (1) по-горе, за да упражните правата си по членове 15 и сл. от GDPR. Можете например да поискате актуализиран списък с хора, които имат достъп до вашите данни, да получите потвърждение дали обработваме или не лични данни, свързани с вас, да проверите тяхното съдържание, източник, точност и местоположение (също във връзка с всяка трета държава), да поискате копие, да поискате тяхната корекция и да ограничите обработката им, дори тяхното изтриване, ако е приложимо. По същия начин винаги можете да правите вашите коментари и да подавате жалби до Гръцкия орган за защита на данните, 1-3 Kifisias Ave., GR 115 23, Атина-Гърция Call Center: + 30-210 6475600 или на http: //www.dpa.gr/

 

 

Промени по тази Политика

Администраторът на данни редовно преглежда тази Политика и може да я променя или преразглежда по наша преценка. Всеки път, когато правим промени, ще запишем датата на изменението или преразглеждането в Политиката. Актуализираната политика ще бъде валидна за вас и вашите данни от тази дата. Насърчаваме ви да оглеждате тази Политика от време на време, за да видите дали има промени в начина, по който боравим с личните ви данни. Тази декларация е последно актуализирана през юни 2020 г.

 

 

Свържете се с нас

Ако имате въпроси, коментари или оплаквания относно управлението или защитата от нас на вашите лични данни или ако искате да промените личните си данни, или да упражните някое от правата си като субект на данни, моля, свържете се с нас на angelo.evgenikos@papercare. gr.